top of page

Om Pluto TV

Pluto TV, et Paramount-selskap grunnlagt i 2014 og kjøpt opp av Paramount i 2019. 
Pluto TV er den ledende strømmetjenesten for gratis tv i Amerika, hvor det er over 200 direktekanaler 
og tusenvis av filmer i videotorget i samarbeid med store tv-selskap, filmstudio, utgivere og digitale medieselskap.


Hovedkvarteret ligger i Los Angeles, og selskapet har kontorer i New York, Silicon Valley, Chicago og Berlin. Med et internasjonalt fotavtrykk som strekker seg over tre kontinent og 25 land over hele USA, Europa og Latin-Amerika, har Pluto TV mer enn 52 millioner aktive brukere i måneden på sine til sammen 400 kanaler internasjonalt, deriblant 100 kanaler i Latam og GSA, 50 i Brasil. 
Pluto TV-tjenestene er tilgjengelige på alle enheter tilkoblet nettet (Mobiler, smart-TV-er, spillkonsoller, dekodere og PC-er). 


Pluto TV begynte å tilby sine tjenester utenfor USA i oktober i 2018 da det ble lansert i Storbritannia på NOW TV og Roku-enheter med 13 direktekanaler. Siden lanseringen har Pluto TV utvidet raskt i Storbritannia, hvor vi nå har mer enn 115 kanaler og større distribusjon. 
I Europa er tjenesten tilgjengelig i Storbritannia, Tyskland og Østerrike fra og med desember i 2018 samt Sveits fra og med september i 2019. 

I begynnelsen av 2020 utvidet Pluto TV sitt fotavtrykk da tjenesten ble lansert i Latin-Amerika. 
I oktober i 2020 ble Pluto TV lansert i Spania der appen ble den mest nedlastede på Android-enheter i lanseringsuken. Den ble lansert med 40 originale kanaler som vokste til 100 innen utgangen av 2021. I februar i 2021 ble Pluto TV lansert i Frankrike (som i dag har 85 kanaler) og tjenestens nærvær i Europa ble utvidet. I oktober i 2021 ble plattformen lansert i Italia med 40 direktekanaler som økte til 50 før året var omme. 


Kåret av Fast Company som ett av de mest innovative selskapene i 2020.

Samarbeid med oss

Distribusjonspartnere

Innholdspartnere

Pluto TV kombinerer den tradisjonelle underholdningen med internettvideoene som seerne elsker, ved å samarbeide med medieselskap, merkevareselskap og skapere. Vårt programtilbud forvaltes av folk som forstår seg på og elsker underholdning.  Våre direktekanaler, som sender døgnet rundt, er basert på stemning og dype interesseområder som nyheter, musikk, sport, komedie, spill og mye mer. Vi er alltid på utkikk etter nytt innhold som vi kan legge til det omfattende underholdningstilbudet som er tilgjengelig på Pluto TV.

Hvis du er interessert i å tilby Pluto TV på din plattform eller enhet, vennligst ta kontakt med: partnershipseu@pluto.tv

Reklamepartnere

Pluto TV kombinerer kvaliteten og effekten av tradisjonelle tv-reklamer med målingen og målrettingen som er mulig med reklamer på nettet. Vår unike tjeneste og kanaler tilbyr merkevareselskap utmerkede muligheter til å reklamere for sine varer.

Hvis du er interessert i mulighetene for reklame eller merkevarebygging, ta kontakt med: 

adsales-eu@pluto.tv

Målet vårt er å underholde planeten. Det betyr å samarbeide med verdens beste innholdsskapere 
og distribuere verkene deres på de beste enhetene som finnes.

PARTNER WITH US
bottom of page